00
Foute Knop

welkom

Is dit de eerste keer dat u ons via de website bezoekt. Laat u hierbij door ons welkom heten bij de parochie van de Heilige Matteüs. Wij willen op deze site ons graag presenteren om zo met u kennis te maken.

Lees meer

Laatste live video

Door de gevolgen van het Coronavirus en de maatregelen daarop, is besloten om elke zondag een livestream uitzending te verzorgen U kunt hier door op de regel of het plaatje te klikken de laatste opnamens bekijken. Beneden kunt u door te klikken een ovezicht bekijken.

Meer berichten en video

Contact

Wij zijn altijd benieuwd naar de vragen en behoeften van leden en bezoekers van onze kerk. Wij kijken ernaar uit om van u te horen en u zich thuis te laten voelen in en om onze kerk. Schroom niet, neem contact met ons op.

Lees meer

De (religieuze) Webpleinen zijn voor bijzondere of gepaste links op het Web die informatief, interessant, grappig of leuk zijn. Weet u een geschikte link? Meld het ons hier.De missie van Radio Maria is evangeliseren en luisteraars te ondersteunen en te stimuleren in hun geloof. De radio is hiervoor een prachtig medium om het katholieke geluid overal te beluisteren. Ook als achtergrond hier op deze website.

 Radio Maria Audiotheek: In deze audiotheek vindt u ruim 4.700 uitzending die u kunt terugluisteren. Deze uitzendingen kunt u op meerdere manieren vinden.

Geloof hoop en liefde. Over het katholieke leven zie hier de video's van eigentijds documenteren.  
Tante Catoo
Leuk katholiek liedje met een goede verwijzing naar de heiligen van de katholieke kerk.
 

  Video, radio en andere media activiteiten en momenten.


Rkactiviteiten.nl streeft naar een zo compleet mogelijke kalender met activiteiten die interessant zijn voor katholiek (maar niet uitsluitend katholiek) Nederland.


Lifeteen Haarlem is de' plek voor tieners- en jongeren in en rond Haarlem, waar jij vrienden ontmoet en vragen stelt over God, je geloof, de kerk en het leven. Lifeteen Haarlem organiseert activiteiten voor tieners vanaf de 1e klas, jongeren en jongvolwassenen.  
Evenementenkalender.nl
 

  Evenementen agenda's en andere bezigheden.

 

© Copyright - Heilige Matteüs parochie - Kennismaken met de website-maker