00

welkom

Is dit de eerste keer dat u ons via de website bezoekt. Laat u hierbij door ons welkom heten bij de parochie van de Heilige Matteüs. Wij willen op deze site ons graag presenteren om zo met u kennis te maken.

Lees meer

Kerst 2021

Vanwege de nieuwe lockdown, mogen vanaf Tweede Kerstdag maximaal 50 bezoekers per viering aanwezig zijn. Voor elke viering van de Matteüsparochie moet gereserveerd worden. U vindt de vieringen op onze reserveringspagina. De avondvieringen gaat tot en met 14 januari niet door. De parochianen die zich al aangemeld hebben voor de Kerstviering in Zwaag en Eerste Kerstdagviering in de Koepelkerk, kunnen allemaal aanwezig zijn.

Online collecte

Een offergave of donatie kan heel veilig via iDeal op deze website gegeven worden. Door hier te klikken komt u bij onze collectepagina en kunt u zo uw collectegeld t.b.v de parochiële werkzaamheden doen. Hartelijk voor uw bijdrage!

De (religieuze) Webpleinen zijn voor bijzondere of gepaste links op het Web die informatief, interessant, grappig of leuk zijn. Weet u een geschikte link? Meld het ons hier.De missie van Radio Maria is evangeliseren en luisteraars te ondersteunen en te stimuleren in hun geloof. De radio is hiervoor een prachtig medium om het katholieke geluid overal te beluisteren. Ook als achtergrond hier op deze website.

 Radio Maria Audiotheek: In deze audiotheek vindt u ruim 4.700 uitzending die u kunt terugluisteren. Deze uitzendingen kunt u op meerdere manieren vinden.

Geloof hoop en liefde. Over het katholieke leven zie hier de video's van eigentijds documenteren.  
Tante Catoo
Leuk katholiek liedje met een goede verwijzing naar de heiligen van de katholieke kerk.
 

  Video, radio en andere media activiteiten en momenten.


Rkactiviteiten.nl streeft naar een zo compleet mogelijke kalender met activiteiten die interessant zijn voor katholiek (maar niet uitsluitend katholiek) Nederland.


Lifeteen Haarlem is de' plek voor tieners- en jongeren in en rond Haarlem, waar jij vrienden ontmoet en vragen stelt over God, je geloof, de kerk en het leven. Lifeteen Haarlem organiseert activiteiten voor tieners vanaf de 1e klas, jongeren en jongvolwassenen.  
Evenementenkalender.nl
 

  Evenementen agenda's en andere bezigheden.

 

© Copyright - Heilige Matteüs parochie -